TEST MBI INTOLERANCAT USHQIMORE VETERINERE

Edhe miqtë tanë me katër këmbë kanë shpesh probleme që lidhen me çrregullime të zorrëve dhe çrregullime metabolike, të cilat janë të shkaktuara nga ushqime ndaj të cilave janë intolerant.

 

Testi Pets Screening test është kalibruar në ushqimin e qenve dhe maceve nëpërmjet tamponit të pështymës ju mund të gjeni intolerancen veterinare dhe kështu të zgjidhni një shumëllojshmëri të sëmundjeve që "prekin" miqtë tanë dhe të cilat shpesh janë injoruar ose nënçmohen.

 

SHKARKO MODELIN 600_PETS

Studio Parisi Italia Srls Unipersonale

Zyrat Qëndrore

Studio Parisi - Zyra në Emiratet e Bashkuara Arabe, zyra Mjekësore - Al Rowais

Studio Parisi - Zyrat e Degëve jashtë vendit

Duke u hapur:

Via S. Allende , 31

50032 Borgo San Lorenzo (FI)

info@studioparisi.net

P.I.: 04331650236

Tel. +39 055/0763192

Hawai Tower

P.O. Box: 90180, Dubai - UAE

Mobile: +971 50 624 6050

otgulf@eim.ae

Sales & Marketing district

Director: Dr. George Masoud

1. Lugano (Svizzera)

2. Malindi (Kenya)

3. Bucarest ( Romania)

©  Studio Parisi Italia 2017-8 |  P.I. 04331650236

Informacione Legale

Mundesuar nga Albania Web Solutions