Specializime të qendrës

Dot. Mittiana Lupano

Biologë Ushqyes/Nutricionistë

Specialist në Sëmundjen Celiake

Specialist në POSTUROLOGJI

Specialist në KINESIOLOGJI MEDICA

Specialist në OSTEOPATI

Specialist në FISIOTERAPI

Specialist në KINESIOLOGJI

Specialist në OPTOMETRI dhe TRAJNIM VIZUAL

Specialist në Naturopati dhe Iridologji

Specialist në PROGRAMIM NEUROLINGUISTIK

Specialist në Psikologji

Për më shumë informacion,

konsulta,

vizita të specializuara

 

Mundeni të na kontaktoni Studio Parisi nëpërmjet seksionit "kontakt".

 

Stafi ynë do të jetë i lumtur për të ofruar ndihmë dhe informacion që juve ju nevojitet.

Studio Parisi Italia Srls Unipersonale

Zyrat Qëndrore

Studio Parisi - Zyra në Emiratet e Bashkuara Arabe, zyra Mjekësore - Al Rowais

Studio Parisi - Zyrat e Degëve jashtë vendit

Duke u hapur:

Via S. Allende , 31

50032 Borgo San Lorenzo (FI)

info@studioparisi.net

P.I.: 04331650236

Tel. +39 055/0763192

Hawai Tower

P.O. Box: 90180, Dubai - UAE

Mobile: +971 50 624 6050

otgulf@eim.ae

Sales & Marketing district

Director: Dr. George Masoud

1. Lugano (Svizzera)

2. Malindi (Kenya)

3. Bucarest ( Romania)

©  Studio Parisi Italia 2017-8 |  P.I. 04331650236

Informacione Legale

Mundesuar nga Albania Web Solutions