Testimi i ADN-së për intolerancën Ushqimore ndaj 600 Ushqimeve

Kush është i përshtatshëm për testimin e ADN-së për intolerances ushqimore 600.

 

Testimi i ADN-së në 600 ushqime është një test gjenetik që nuk përfshin hetimin e intolerancës së përhershme për gluten dhe laktozë dhe për këtë arsye është e hapur për të gjithë ata që tashmë e dinë që nuk kanë këto lloje të intolerances ushqimore.

 

Çfarë është testimi i ADN-së për intolerancën ushqimore për 600 ushqime?

 

Ky testim I ADN-së për intolerancën ushqimore ndaj 600 ushqimeve është një test nutrigjenom, i cili përfshin tre teste të ndryshme:

 

i pari analizon 600 ushqime të zbërthyera sipas kategorive të ushqimit;

e dyta analizon 210 llojet e ujërave minerale dhe tregon se cili lloj i ujit mineral është më i përshtatshëm për trupin tuaj;

testi i tretë përfshin analizën e 250 aditivëve të ushqimit, të tilla si ngjyra, konservues, antioksidantë, trashës dhe stabilizant, të përdorur përditë në proceset e prodhimit të ushqimit.

 

Çfarë përbën testimin e ADN-së për intolerancën ushqimore?

 

Direkt ju merrni në shtëpinë tuaj paketën dhe udhëzimet për të kryer një marrje mostre të suksesshme. Kaloni tamponin që do të gjeni në çantë në brendësi të faqeve për të marrë një mostër të qelizave epiteliale në pështymë. Plotësoni pyetësorin në internet, pëlqimin për t'u informuar dhe privatësinë. Dërgojini të gjitha në adresën që ju do të gjeni tek udhëzimet.

 

Studio Parisi Italia Srls Unipersonale

Zyrat Qëndrore

Via S. Allende , 31

50032 Borgo San Lorenzo (FI)

info@studioparisi.net

P.I.: 04331650236

Tel. +39 055/0763192

Studio Parisi -  Zyra në Emiratet e Bashkuara Arabe, zyra Mjekësore - Al Rowais

Hawai Tower

P.O. Box: 90180, Dubai - UAE

Mobile: +971 50 624 6050

otgulf@eim.ae

Sales & Marketing district

Director: Dr. George Masoud

Studio Parisi - Zyrat e Degëve jashtë vendit

Duke u hapur:

1. Lugano (Svizzera)

2. Malindi (Kenya)

3. Bucarest ( Romania)

©  Studio Parisi Italia 2017-8 |  P.I. 04331650236

Informacione Legale

Mundësuar nga Albania Web Solutions