Studio Parisi Shpk

 

Zyra qëndrore

Via S. Allende , 31

50032 Borgo San Lorenzo (FI)

info@studioparisi.net

P.I.: 06394240482

Tel. +39 055/0763192

 

 

 

 

Studio Parisi - Zyra në Emiratet e Bashkuara Arabe                                           Zyra Mjekësore - Al Rowais

Hawai Tower

P.O. Box: 90180, Dubai - UAE

Mobile: +971 50 624 6050

otgulf@eim.ae

Sales & Marketing district director:

Dr. George Masoud

 

 

 

Më shumë sesa 30 "PIKA PARISI" në gjithë Italinë.

 

 

 

 

Studio Parisi - Zyra të shpërndara jashtë shtetit që priten të hapen së shpejti:

  • Lugano (Svizzera)
  • Malindi (Kenya)

Ju mund të na kontaktoni, duke plotësuar modulin këtu më poshtë, dhe përmbushur të dhënat e kërkuara. Vendosni kërkesat apo pyejtjet tuaja në fushat përkatëse në modul. Një personel I specializuar I studio Parisit do ju kontaktojë dhe përgjigjet cdo kërkese tuaj, si dhe do ju japë gjithë informacionin e nevojshëm.

KONTAKT

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Faleminderit që kontaktuat Studio Parisi.

 

Stafi ynë do të kujdeset për t'u lidhur me ju sa më shpejt të jetë e mundur dhe t'ju ndihmojë sipas nevojës.

Na gëzon mundësia e dhënë që, nga stafi i Studio Parisi, t'ju ofrojmë përshëndetjet tona më të përzemërta.

Required

Required

Required

Required

Privatësia*