Division Lindja e Mesme

Në vitin 2013 Studio Parisi ka përfunduar një marrëveshje shumë të rëndësishme në Emiratet e Bashkuara Arabe. Bazuar në Hawaii Tower në Dubai, Studio Parisi operon në të gjithë Lindjen e Mesme duke ofruar testet e saj të ADN-së dhe këshilla të ekspertëve.

 

Kënaqësi e madhe u shpreh nga organizatat vendore dhe institucione që veprojnë në kujdesin shëndetësor për cilësinë e lartë të shërbimit dhe metodave të reja të përdorura nga laboratori duke konfirmuar vlefshmërinë e investimeve të bëra dhe përpjekjet gjatë vitit të kaluar vetëm për të arritur një pozicion drejtues në tregun e analizave biokimike dhe biofizike të teknologjive te laboratorit të ADN-së.

Studio Parisi Italia Srls Unipersonale

Zyrat Qëndrore

Studio Parisi - Zyra në Emiratet e Bashkuara Arabe, zyra Mjekësore - Al Rowais

Studio Parisi - Zyrat e Degëve jashtë vendit

Duke u hapur:

Via S. Allende , 31

50032 Borgo San Lorenzo (FI)

info@studioparisi.net

P.I.: 04331650236

Tel. +39 055/0763192

Hawai Tower

P.O. Box: 90180, Dubai - UAE

Mobile: +971 50 624 6050

otgulf@eim.ae

Sales & Marketing district

Director: Dr. George Masoud

1. Lugano (Svizzera)

2. Malindi (Kenya)

3. Bucarest ( Romania)

©  Studio Parisi Italia 2017-8 |  P.I. 04331650236

Informacione Legale

Mundesuar nga Albania Web Solutions