Dietologjia dhe Sporti

Dieta e sportistit

 

Studio Parisi është nga të paktët profesionistëve në Itali që mund të zhvillojë një dietë të personalizuar dhe të kalibruar ekskluzivisht mbi nevojat e veçanta të secilit atlet.

Ne kemi punësuar Këshilltarë shkencore të famës Kombëtare, të specializuar në Dietologji, Posturologji, Osteopati dhe Naturopati, dhe një laboratori të aftë për zbulimin e pranisë së intolerances ushqimore, duke përdorur një sistem analizë të re dhe të patentuar biofizik të ADN-së, së pranishme në një mostër të pështymës.

 

Vetëm përmes këtij lloji të hulumtimit të intolerances ushqimore në nivelin e ADN-së është e mundur për të formuluar një dietë e aftë që të mund të plotësojë efektivitetin maksimal të trajnimit, në sajë të eliminimit të gjithë atyre ushqimeve që duke u mos toleruar nga trupi, kompromentojnë, në mënyrë të pashmangshme, funksionalitetin e saktë.

 

Një program i të ushqyerit kaq i strukturuar, i shoqëruar nga një skeme e përshtatshme e trajnimit fizik, do të lejojë arritjen e një "forme të përsosur."

 

Nevojat specifike së atletit, në fakt, mund të përmbushen vetëm duke siguruar sasinë e duhur në trupin e tij të: karbohidrateve, yndyrnave, proteinave, mineraleve, vitaminave dhe ujit, të zgjedhur në bazë të rezultateve të testeve të intolerances ushqimore.

 

Për më tepër, sasia dhe shumëllojshmëria e ushqimeve të pranishme në një dietë duhet të përshtatet më tej në llojin e trajnimit ndjekur, në atë moment, nga një atlet.

Do të jetë për këtë arsye që, për shembull, në periudhat e trajnimit duhet të rritet futja e proteina të nevojshme për të rritur masën muskulare, ndërsa, në ditët përpara një gare, do t'ju duhet të plotësoni dietën tuaj me rritjen e konsumit të karbohidrateve.

Në çdo rast, si gjatë trajnimit, si në procesin e një garë, dhe në pas garës, do të kalojnë mineralet në vënd të dyte, pas vitaminave dhe ujit, kontributi i të cilëve mbetet thelbësor.

Studio Parisi Italia Srls Unipersonale

Zyrat Qëndrore

Studio Parisi - Zyra në Emiratet e Bashkuara Arabe, zyra Mjekësore - Al Rowais

Studio Parisi - Zyrat e Degëve jashtë vendit

Duke u hapur:

Via S. Allende , 31

50032 Borgo San Lorenzo (FI)

info@studioparisi.net

P.I.: 04331650236

Tel. +39 055/0763192

Hawai Tower

P.O. Box: 90180, Dubai - UAE

Mobile: +971 50 624 6050

otgulf@eim.ae

Sales & Marketing district

Director: Dr. George Masoud

1. Lugano (Svizzera)

2. Malindi (Kenya)

3. Bucarest ( Romania)

©  Studio Parisi Italia 2017-8 |  P.I. 04331650236

Informacione Legale

Mundesuar nga Albania Web Solutions